Overland en Self-Drive 4x4 Off-Road

Kamperen in Californië

Funki Adventures is een aanbieder van off-road avontuur over land in San Diego, Californië. Wij brengen u 'buiten de gebaande paden', in luxe, in de VS en Canada, door u een self-drive 4WD off-road camper te huren. Of je nu de woestijn wilt ervaren, bospaden in de bergen wilt rijden of in de Stille Oceaan wilt surfen - we hebben een op maat gemaakte reis voor je.

Wij bieden alles wat u nodig heeft in één pakket. Huur een 4x4 jeep voor een self-drive avontuur compleet met een daktent en alle kampeeruitrusting.

Geen eerdere off-road rijervaring nodig!

 

Aangepaste

Reisplannen

Gebruik onze kennis en ervaring om een ​​reisplan op maat te maken. Je zult zien en ervaren wat je wilt, allemaal binnen je tijdsbestek. Breng geen dagen door met onderzoek, we hebben u gedekt.

Offroad 4x4 Campers Huren

Bereik de wildernis in een van onze 4WD Overland Jeep Wranglers, compleet met daktent en kampeerspullen. Deze werkpaarden brengen je naar ongerepte en afgelegen schilderachtige plekken

Professionele Kampeeruitrusting

Alles is inbegrepen, van daktent, stoelen, keukengerei en kookgerei. Het enige dat u moet meenemen is een honger naar avontuur, uw eigen eten en wat kleding ... (we kleden u niet!)

Funki Aanbevolen:

Populaire Overland en Kampeertochten

Anza Borrego,Joshua Tree, Mojave California

Big Bear, Sequoia, Yosemite, California

Las Vegas, Monument Valley, Sedona, De Grand Canyon

Discover secluded places with someone special

Solo of Twee?

Avontuur, ontdekking en comfort - we zullen het perfecte uitje ontwerpen

Onze reizen zijn perfect voor zowel het individu als het koppel dat er even helemaal tussenuit wil en een paar dagen wil genieten, ondergedompeld in de wonderen die Moeder natuur biedt.

Voor degenen die zich zorgen maken over de veiligheid, bieden we GPS-handsets per satelliet, wat betekent dat u slechts een 'knopdruk' verwijderd bent van de ondersteuning. We hebben ook een WhatsApp-groep opgezet voor je reis, zodat je ons altijd kunt bereiken